Onze Behandelingen

sWANWELNESS
Swanwelness

Massage Behandeling

SwanWelness

Traditionele Thaise Massage

Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur, een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

 

Antistress, Nek-Schouder Massage

De anti-stress massage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken.

SwanWelness

Thaise Kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage is een lichaamsmassage met warme stempels gedompeld in zonnebloemolie en gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Deze oorspronkelijke Oosterse massage heeft een zuiverende werking voor de huid.

SwanWelness

(Lamai) Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.

Swanwelness

Aroma Oliemassage

Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energie banen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren. Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. 

Swanwelness

Voet Massage

Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. 

Swanwelness

Massage Package Deal

Body scrub met oliemassage            120 mins ‎€100

Hot stone met oliemassage               120 mins. €100

Thaise kruidenstemple met oliemassage  120 mins. €100